Op aanvraag

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Herken je dat gevoel dat je opeens beseft dat er weer een week aan je voorbij gevlogen is? Misschien heb je nog wel zó veel plannen en dromen voor de toekomst, maar lijkt het wel alsof je geen tijd hebt om hier aandacht aan te geven, doordat het leven van alledag al je energie vergt. En dan hup, is er weer een week voorbij … Als we eerlijk zijn geloven we dat God zo veel meer voor jou in petto heeft dan het leven dat je nu leidt. Het is alleen niet gemakkelijk om te luisteren wat God je daarover wilt vertellen als je constant wordt afgeleid door je telefoon, je to-do lijst, je scriptiedeadlines of je werktaken. Daarom nodigen we je uit voor een outdoor-weekend. Een weekend buiten in de natuur op avontuur met elkaar en met God. Ben je bereid om alles achter je te laten en je te laten verrassen? We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen.

Getuigenis

Samen met twintig vrouwen van de Nijmeegse Studentenvereniging de Navigators gingen we in september 2020 op outdoorweekend met Buutegeweun. Gijs, Mieke, Adriaan & Coby heetten ons van harte welkom met koek en zopie, waarna wij onze tenten mochten opzetten. Toen ik m’n tentje aan het opzetten was, wist ik nog niet dat het zo’n mooi en gezegend weekend zou worden. Er is ook zo veel over te vertellen, maar wat mij het meest heeft geraakt is de preek van Gijs. Gijs sprak over Ezechiël 23:26 waar staat:

 ‘Ik zal jullie een nieuw hart en een nieuwe geest geven. Ik zal je versteende hart uit je lichaam halen en je er een levend hart voor in de plaats geven.

Gijs vertelde dat mensen, of wijzelf soms woorden schrijven op ons hart die niet overeenkomen met Gods waarheid, maar waarin we wel gaan geloven en waar we naar zijn gaan handelen. Opnieuw raakte het me dat ik de intimiteit met God zo nodig heb om dicht bij de waarheid te blijven. God wilt namelijk dat ik mezelf zie zoals Hij mij ziet. En weet je wat; God is dol op ons! En dus ook op mij! Hij moedigt mij elke dag van mijn leven aan, Hij juicht zelfs over mij. Als geloofsdaad mochten we een stuk hout pakken, hierop schreven we in welke leugens we over onszelf zijn gaan geloven die niet passen bij hoe God naar ons kijkt. Vervolgens mochten we die verbranden in het haardvuur. Ik heb me na dit weekend zo veel vrijer gevoeld. Ik ervaar nu veel meer dat in Gods ogen staat geschreven hoeveel Hij van mij houdt en dat Hij mij absoluut niet kan missen in zijn plan voor de wereld. Ik heb geleerd dat die waarheid zo veel belangrijker is dan jezelf constant te meten aan de lat die de maatschappij je oplegt. De dag na deze bijzondere avond gingen we buksschieten, vuur maken, hamburgers eten en biertjes drinken. Kortom: we hebben een hoop lol gehad en we hebben weer iets meer van Gods hart voor ons gezien. Gouden combi toch?

Inhoud is beschermd.